Blog

Actueel nieuws

3/4 kamer appartement aan de Aaltje Noorderwierstraat aangekocht!

705 1440X960

We hebben een ruim 3/4 kamer appartement aangekocht aan de Aaltje Noorderwierstraat. Betreft een appartement van circa 98m2 op de derde etage. Appartement beschikt over een zonnig balkon.

Vraagprijs circa EUR 310.000

Appartement aan de Segbroeklaan 420B alweer verkocht

5

Het appartement aan de Segbroeklaan 420B is alweer verkocht. De verkoop ging ontzettend snel en het appartement is al voor Funda uit verkocht aan een heel leuk stel.

Net te laat? We zijn hard bezig om vergelijkbare appartementen in deze buurt te kopen. Hou goed onze website in de gaten voor nieuw aanbod.

Leuk 4 kamer hoek appartement aangekocht pal tegenover winkels aan de Mozartlaan te Den Haag!

664 1440

We hebben een erg leuk 4 kamer hoek appartement aangekocht aan de Mozartlaan te Den Haag. Dit appartement met 3 slaapkamers, een ruim en zonnig balkon op het zuidwesten met weids uitzicht en een aparte fietsenberging op de begane grond zal geheel gerenoveerd worden. De renovatie start al eind november.

Interesse? Neem gerust contact met ons op om alvast het appartement te bekijken.

Wat een bijzondere week!! 2 woningen aangekocht en 2 woningen verkocht!

84027770

Het was afgelopen week een goede week, we hebben twee hele leuke panden kunnen aankopen en twee panden verkocht aan hele leuke kopers!

We hebben daarnaast nog enkele onderhandelingen lopen voor leuke woningen, dus hou de website goed in de gaten!!

Renovatie van het appartement aan de Merellaan 251 Maassluis gereed!

Merellaan1

De renovatie van dit prachtige 4 kamer appartement aan de Merellaan te Maassluis is gereed. We zijn erg blij met het eind resultaat. De foto's volgens zo spoedig mogelijk. Alvast interesse? Laat het ons weten.

Woningen gezocht!

Th Nzt1 Pxs5

Woningen gezocht!

Wij zijn op zoek naar appartementen en woningen die van binnen en of van buiten verouderd zijn.

Wilt u uw woning verkopen maar heeft u geen zin in al die bezichtigingen, uw huis elke keer netjes te maken als er mensen komen kijken en alle onzekerheid en rompslomp die erbij komt kijken? Wilt u flexibiliteit wanneer u de sleutel overdraagt omdat u bijvoorbeeld nog op zoek bent naar een nieuwe woning? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Wij bieden:

- We komen slechts 1x kijken en het huis hoeft absoluut niet netjes te zijn.

- De inboedel mag u achterlaten.

- Opleverdatum is flexibel en kan worden afgestemd op de aankoop of huur van uw nieuwe huis. Er kan zelfs worden afgesproken dat de oplevering pas over 1 jaar plaatsvindt.

- Reële prijs en snel duidelijkheid.

- Snelle afname indien gewenst. Het geld kan al binnen 3-4 weken op uw rekening staan na het tekenen van de verkoopakte.   

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op.