Blog

Actueel nieuws

Verkoop gaat van start van het 4 kamer top appartement aan de Koningin Wilhelminalaan 428 Voorburg

7

Luxe, geheel (in 2019) gerenoveerd royaal 4-kamer top-appartement met balkon en groot zonnig dakterras dat uitzicht biedt op de skyline van Den Haag. Gelegen op zeer gunstige locatie in Voorburg, op een steenworp afstand van het centrum van Den Haag.

De woning beschikt onder andere over een lichte en ruime living, 3 grote slaapkamers en ruim ‘washok’ en is voorzien van een luxe keuken met kookeiland, moderne badkamer en een fraaie houten vloer. De gehele woning is voorzien van dubbel glas en nieuwe kunststof kozijnen. Gelegen op eigen grond. De fundering is vernieuwd. De woning is centraal gelegen nabij diverse uitvalswegen (de A12 is binnen enkele minuten te bereiken) en openbaar vervoer (NS stations Den Haag Laan van NOI en Voorburg, Randstadrail, bus en tram). Gelegen nabij het historische oude centrum van Voorburg en op enkele minuten afstand van het centrum van Den Haag. Winkelen kan in de Theresiastraat in Den Haag en in het winkelcentrum “de Julianabaan”. Vlakbij is er een park met speeltuin en in de buurt zijn diverse lagere en middelbare scholen en sportfaciliteiten.

Verkoop gaat van start van 4 kamer appartement aan de Louis Davidsstraat te Den Haag

3

Luxe, geheel (in 2019) gerenoveerd royaal 4-kamer HOEK-en TOP-appartement met ruim balkon en vrij uitzicht vanaf de 7e etage. Gelegen op zeer gunstige locatie; nabij het strand van Kijkduin, het Ockenburgse bos, recreatiegebied Madestein en plaats Solleveld. Op loopafstand van winkelcentrum Waldeck en winkelcentrum Loosduinen, openbaar vervoer (o.a. Randstadrail lijn 3) en diverse scholen (o.a. The International School).

Het appartementencomplex is zeer verzorgd en goed onderhouden en beschikt over een lift. Parkeren kan op eigen terrein, en in de omliggende straten is het vrij parkeren. Er is een eigen berging op de begane grond en tevens een gemeenschappelijke fietsenberging.

De woning beschikt onder andere over een lichte en ruime living, 3 slaapkamers en is voorzien van een luxe keuken met kookeiland, moderne badkamer en een fraaie vloer. De gehele woning is voorzien van dubbel glas en kunststof kozijnen. Gelegen op eigen grond.

Verkoop gaat van start van 4 kamer appartement aan de Rigolettostraat Den Haag (nabij strand)

1

De verkoop gaat van start van dit prachtige TURN KEY 4 kamer appartement aan de Rigolettostraat 65 te Den Haag. oudt u van zon, zee en strand, mooie parken en niet van klussen? Dan is dit appartement iets voor u.

Dit geheel instapklare appartement van 97m2 is zeer gunstig gelegen direct nabij het strand, uitvalswegen, het winkelcentrum "Alphons Diepenbrockhof" en "Savornin Lohmanplein", openbaar vervoer, Landgoed Meer en Bos, Landgoed Ockenburgh, The International School of The Haque en de golfbaan. Gratis parkeren op de openbare weg en op het gemeenschappelijke parkeerterrein achter het gebouw.

Het ruime balkon is gelegen op het zuidwesten. In het complex is een lift aanwezig. In de onderbouw is er een eigen berging.

Start verkoop van prachtig gerenoveerd 4 kamer appartement aan de Dovenetelweg in Den Haag Kijkduin

6021437 20190701 0691

Houdt u van zon, zee en strand, mooie parken en niet van klussen? Dan is dit appartement echt iets voor u. Dit geheel instapklare appartement van 102m2 groot is gelegen op de 1e woonlaag en heeft een royaal uitzicht vanaf het balkon.

Zeer gunstige ligging direct nabij strand, uitvalswegen, het grote winkelcentrum "Savornin Lohmanplein", openbaar vervoer, basisschool Bohemen-Kijkduin en voortgezet onderwijs, landgoed Meer en Bos, landgoed Ockenburgh, The International School of The Haque en de golfbaan.

De woning is zeer luxe gerenoveerd en beschikt onder andere over een nieuwe keuken, badkamer en vloeren en glad gestuukte wanden en plafonds. Geheel voorzien van dubbel glas.

Woningen gezocht!

Th Nzt1 Pxs5

Woningen gezocht!

Wij zijn op zoek naar appartementen en woningen die van binnen en of van buiten verouderd zijn.

Wilt u uw woning verkopen maar heeft u geen zin in al die bezichtigingen, uw huis elke keer netjes te maken als er mensen komen kijken en alle onzekerheid en rompslomp die erbij komt kijken? Wilt u flexibiliteit wanneer u de sleutel overdraagt omdat u bijvoorbeeld nog op zoek bent naar een nieuwe woning? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Wij bieden:

- We komen slechts 1x kijken en het huis hoeft absoluut niet netjes te zijn.

- De inboedel mag u achterlaten.

- Opleverdatum is flexibel en kan worden afgestemd op de aankoop of huur van uw nieuwe huis. Er kan zelfs worden afgesproken dat de oplevering pas over 1 jaar plaatsvindt.

- Reële prijs en snel duidelijkheid.

- Snelle afname indien gewenst. Het geld kan al binnen 3-4 weken op uw rekening staan na het tekenen van de verkoopakte.   

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op.