Dovenetelweg 57A Den Haag

Bijzonderheden

  • Vraagprijs:€ 359.500
  • Status: Beschikbaar
  • Oppervlakte: 102 m2
  • Aantal kamers: 4
  • Bouwjaar: 1954
Meer informatie? Neem dan contact met ons op

Beschrijving

TURN KEY schitterend gelegen en volledig gerenoveerd ruim 4-hoekkamerappartement (ca. 102 m²) op de 1e verdieping met 2 ruime slaapkamers, een luxe keukeninrichting met o.a. Siemens apparatuur, een fraaie badkamer met luxe stucwerk, mooie goed geïsoleerde parketvloeren, compleet nieuwe c.v.- en electra installatie, geïsoleerde plafonds, gestucte wanden en nieuwe kunststof kozijnen. Het appartement ligt in de groene wijk Bohemen nabij de Haagse beek en op loopafstand van strand, zee en duinen. Ook winkels, openbaar vervoer (o.a. bus 24,23 en RandstadRail 3), sportverenigingen en Landgoed “Meer en Bos” bevinden zich in de directe omgeving en maken deze locatie tot een perfecte woonplek!! Alleen een bezichtiging ter plaatse kan u overtuigen!

Indeling:

Gesloten portiek met brievenbussen-, bellentableau en trappenhuis naar de 1e verdieping.

Entree, L-vormige hal/gang. In de hal bevindt zicht het moderne zwevende toilet voorzien van een fonteintje, een vaste kast met CV opstelplaats, een diepe gangkast voor opbergruimte en een aparte meterkast. Er bevindt zicht een apart washok met een wasmachine- en een drogeraansluiting.

De hal biedt tevens toegang tot de 2 slaapkamers en de badkamer.

Toegang tot de woonkamer wordt verkregen door een luxe zwarte industriele deur. De doorgebroken woon-eetkamer is heerlijk ruim en zonnig en vanuit de woonkamer stapt u zo het balkon op. In de woonkamere bevindt zich ook de luxe woonkeuken met kookeiland. Er zijn 3 hoge ingebouwde kasten voorzien van kastruimte en een oven, magnetron en een koel- en vriescombinatie. Daarnaast bevinden zich de volledig geïntegreerde keramische kookplaat, ingebouwde afzuigkap, de spoelbak en nog meer kastruimte zich in het kookeiland. Alle apparatuur, met uitzondering van de afzuigkap welke van AEG is, is van Siemens. Koken is hier werkelijk een genot!

Vanuit de hal wordt tevens toegang verkregen tot de 2 slaapkamers. De slaapkamers zijn ruim en de slaapkamer aan de achterzijde van de woning (ca. 4.63 x 3.50 ) biedt tevens toegang tot het balkon. De ruime slaapkamer aan de voorzijde van de woning (3.98 x 3.43) biedt een gezellig uitzicht.

De ruime badkamer is voorzien van alle denkbare luxe en heeft een zwarte luxe regendouche met een aparte handdouche, een dubbele wastafel met zwarte kranen, een zwarte designradiator en is voorzien van luxe grijs stucwerk. Dit stucwerk is waterdicht en vuilafstotend waardoor schoonmaken niet nodig is. Er is een verlaagd plafond met geïntegreerde verlichting.

Berging ca. 3.27 x 2.01 in de onderbouw

Afmetingen:
Woon- eetkamer ca. 11.51 x 3.85
Slaapkamer I ca. 4.63 x 3.50
Slaapkamer II ca. 3.98 x 3.43
Badkamer ca. 3.41 x 1.97
Balkon ca. 8.40 x 1.00
Berging ca. 3.27 x 2.01

Lasten 2019 o.a.:
- Erfpachtcanon € 384,79 p. jr. (fiscaal aftrekbaar)
- Bijdrage VvE € 64,44 p. mnd.
- OZB € 116,32 p. jr.
- Rioolrecht € 144,10 p. jr.

Oplevering:
In overleg/kan spoedig

Kadastrale recherche:
Gemeente Loosduinen, sectie H, nummer 4663, appartementsindex 3, uitmakende het 89/580e aandeel in de gemeenschap.

Wat u zeker wilt weten:
- Bouwjaar circa 1954
- Woonoppervlakte circa 102 m²
- Totale inhoud circa 332 m³
- De woning is gelegen op erfpacht; de obligatoire overeenkomst is getekend. De erfpachtcanon bedraagt € 384,79 per jaar, berekend naar een grondwaarde van € 24.050,- en een canonpercentage van 1,6%. Tevens zal er een jaarlijks bedrag aan beheerkosten in rekening worden gebracht. Deze zijn gesteld op € 26,00 per jaar. De aanpassing van het canonpercentage vindt om de 5 jaar plaats (01-01-2024).
- De elektrische installatie bestaat o.a. uit 9 groepen, 3 x aardlekschakelaren, een normaal- en laagtariefmeter, veel stopcontacten en loze leidingen
- De woning wordt verwarmd door middel van een c.v. combi ketel merk Remeha, bouwjaar 2019
- De kozijnen zijn uitgevoerd in kunststof met dubbel glas
- Mechanische afzuiging in de badkamer, het toilet en de inloopkast
- Videofoon aanwezig
- Voor zover verkoper bekend is er geen tank voor het opslaan van (vloei)stoffen aanwezig, noch asbest
- Gratis parkeren op de openbare weg
- De woning wordt geleverd zoals getoond, met uitzondering van enige persoonlijke eigendommen
- Stukken VvE zijn ter inzage beschikbaar
- 2% clausule van toepassing voor verkoper
- De koopovereenkomst wordt gesloten op basis van een NVM koopakte, waarin extra clausules worden opgenomen onder andere (indien van toepassing) inzake: zelf nooit bewoond, ouderdomsclausule (extern), latere juridische levering, de Meetinstructie, het Energielabel, nutsbedrijven en voorbehoud financiering. De tekst van de NVM koopakte, alsmede de extra clausules, is op verzoek beschikbaar.