Emmastraat 43 Rozenburg

Bijzonderheden

  • Vraagprijs:Binnenkort in de verkoop
  • Status: Binnenkort in de verkoop
  • Oppervlakte: 0 m2
  • Aantal kamers: 4
  • Bouwjaar: 0
Meer informatie? Neem dan contact met ons op

Beschrijving

Transformatie Emmastraat Rozenburg
We zijn bezig om vier appartementen te realiseren in een voormalig winkelpand in de Emmastraat. Het betreffen twee appartementen op de begane grond met stadstuin, en twee appartementen op de eerste etage met balkon. De woningen variëren qua grootte tussen de 105 en 115m2. Er zijn twee woningen met drie slaap-/studeerkamers, en twee woningen met vier slaap-/studeerkamers.
Elk appartement heeft eigen parkeerruimte aan de achterzijde van het pand. Tevens bevinden zich daar de bergingen.

Werkelijk alles aan deze appartementen wordt vernieuwd! Onder andere is er een geheel nieuw dak, nieuwe kozijnen, nieuw leidingwerk, nieuwe plafonds en muren, etcetera. De isolatie voldoet aan de vereisten van nieuwbouwwoningen, dus is zeer goed.
Aan de binnenzijde worden de woningen afgewerkt zoals u van ons gewend bent, met luxe keukens, moderne badkamers, mooie vloeren en deuren en alle andere denkbare luxe. De woningen zijn dan ook écht instapklaar: zodra u de sleutel heeft, kunt u direct verhuizen!

We zijn op dit moment nog hard bezig met de ruwbouw van de appartementen. Het is dan ook nog niet mogelijk om bezichtigingen te plannen. Wel kunt u natuurlijk altijd bij ons binnenlopen, mailen of bellen voor meer informatie. Het is vanaf nu mogelijk om u geheel vrijblijvend op een lijst met geïnteresseerden te plaatsen, zodat we u kunnen uitnodigen zodra dat mogelijk is.
De verkoop van de woningen verloopt via Honkvast Makelaardij.

De vraagprijzen moeten nog worden vastgesteld, daar dit o.a. afhankelijk is van nog door ons te maken keuzes.