Sir Winston Churchillln 843a Rijswijk

Beschrijving

TURN KEY! Schitterend gelegen en volledig gerenoveerd 5-kamer TOP-appartement met een woonoppervlakte van maar liefst 110m2, een ruim en zonnig balkon over de gehele breedte (ca. 10m) van de woning en een vrij uitzicht!

Dit appartement is voorzien van een luxe keuken, moderne en ruime badkamer, zonnig achterbalkon en 4 slaapkamers. Het balkon is rustig gelegen. De gehele woning is voorzien van dubbel glas. Het appartement beschikt over een ruime berging in de onderbouw, een overdekte EIGEN PARKEERPLAATS op het binnenterrein en het appartementencomplex is voorzien van een lift. Alles aan deze woning is nieuw: van de keuken en badkamer tot aan de elektra en de vloeren.

De woning is zeer centraal gelegen, direct nabij diverse uitvalswegen (A4 op enkele minuten rijden, A12 en A13), op maximaal 3 minuten lopen van het winkelcentrum “In de Boogaard”, alsmede vlakbij een NS-station voor trein, bus en tram. Op korte loopafstand van een tiental buurtwinkels voor de dagelijkse boodschappen. Gelegen vlakbij scholen. Schiphol ligt op 30 minuten rijden(43km), Rotterdam Den Haag Airport op 19 minuten rijden (16km) en de Pier van Scheveningen op 25 minuten (15km).

INDELING: Entree met afgesloten brievenbussen- en bellentableau, lift.

Vierde etage: Entree woning, ruime hal, aparte toiletruimte. Washok met een wasmachine- en een drogeraansluiting en de technische ruimte. Toegang tot de woonkamer middels een zwarte, luxe deur. De hal biedt tevens toegang tot de 4 slaapkamers en de badkamer. De woonkamer is heerlijk ruim en zonnig en biedt een vrij uitzicht. In de woonkamer bevindt zich ook de luxe woonkeuken. Er zijn 3 hoge ingebouwde kasten voorzien van kastruimte en een multifunctionele oven, magnetron en een koel- en vriescombinatie. Het schiereiland bevat een volledig geïntegreerde keramische kookplaat, ingebouwde afzuigkap, de spoelbak en nog meer kastruimte. Alle apparatuur is van Siemens. Koken is hier werkelijk een genot! Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het ruime en zonnige balkon (ca 9.90m bij 1.80m).

Er zijn 4 slaapkamers aanwezig en allen heerlijk licht en ruim.

De ruime badkamer is voorzien van alle denkbare luxe met o.a. een zwarte regendouche met een aparte handdouche, een brede wastafel met zwarte kranen, geïntegreerde verlichting en een designradiator.

BIJZONDERHEDEN:

- TURN KEY; werkelijk alles is vernieuwd!

- Woonoppervlakte ca. 110m2;

- Eigen overdekte parkeerplaats aanwezig en een inpandige berging;

- Volledig voorzien van dubbel glas en houten kozijnen;

- De gehele woning is voorzien van een luxe laminaatvloer uit de Quickstep fabriek;

- Blokverwarming van toepassing.

- Eigen grond;

- Ruim zonnig balkon;

- Elektra-installatie volledig vernieuwd;

- Actieve VvE met een bijdrage van EUR 337,54 per maand. Deze bijdrage is momenteel (voor een relatief beperkte duur) verhoogd omdat er groot onderhoud wordt gepleegd. Zo krijgt elke woning nieuwe kunststof kozijnen, ondergaat de buitenkant van het complex een ware metamorfose, wordt de energiezuinigheid verhoogd, etc. Het MJOP is beschikbaar. De waarde van dit pand zal hiermee dus ook stijgen in de komende jaren. Als compensatie zal de verkoper gedurende 12 maanden 100 euro per maand aan verkoper vergoeden als bijdrage aan deze VvE.

- Stookkosten voorschot EUR 107,14 per maand.

- Projectnotaris van toepassing.

Bovenstaande informatie is door ons met de hoogst nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door ons wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor nige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.