Sirtemastraat 227 Den Haag

Beschrijving

TURN KEY zeer ruim 3 kamer appartement (makkelijk aan te passen in 4 kamers) aan de rand van het centrum van Den Haag in een rustige buurt. Dit appartement is op professionele wijze volledig GERENOVEERD. De woning beschikt over een waanzinnig luxe open woonkeuken, moderne badkamer met een inloopdouche en inbouwkranen, 2 zeer ruime slaapkamers met mogelijkheid voor het creëren van een 3e slaapkamer en een zeer ruime woonkamer. Er is een ruim terras op het zuiden van 16m2 waar u heerlijk in alle rust in de zon kunt zitten.

Parkeren is gratis op het met een slagboom afgesloten eigen terrein. Binnen 10 minuten lopen bent u in het centrum, de Grote Kerk in de Torenstraat, de Prinsestraat in het gezellige Hofkwartier met cafés, restaurants en trendy winkels. De gehele binnenstad (Centraal Station), de Haagse Markt zijn binnen tien minuten fietsen te bereiken. Goede aansluiting op openbaar vervoer. Optioneel: Er is tevens een aparte dubbele garage van maar liefst 30vierkantemeter bij de woning te koop. De garage bevindt zich in de onderbouw en heeft een stalen kanteldeur. De prijs voor de garage is € 40.000,= kosten koper en komt bovenop de prijs van de woning.

INDELING:
Afgesloten entree met bellentableau, postbussen en gemeenschappelijke fietsenberging. Via lift/trappenhuis toegang tot de 3e verdieping.
Entree woning op de 3e etage waar zich de gang met meterkast (nieuwe groepenkast met automaten en aardlekschakelaar) en modern toilet bevindt. Toegang naar de woonkamer middels een luxe deur.

De woonkamer is zeer ruim en hier bevindt zich ook de luxe open woonkeuken. Deze moderne keuken heeft alle denkbare inbouwapparatuur zoals een 5-pits Siemens inductiekookplaat, Siemens vaatwasser, multifunctionele oven, multifunctionele magnetron, integreerbare koel-vriescombinatie en een eenhendelmengkraan. Alle apparatuur is van Siemens met energieklasse A++.
Vanuit de zonnige ruime woonkamer is er toegang tot het balkon van maar liefst 16m2 gelegen op het zuiden. In de woonkamer is een extra ruimte waar eventueel een 3e slaapkamer kan worden gerealiseerd. Vanuit de hal is er toegang tot twee slaapkamers en de badkamer. Hoofdslaapkamer van maar liefst 15m2 en een tweede ruime en lichte slaapkamer van ca 12m2.

De badkamer is modern en voorzien van alle denkbare luxe zoals een inloopdouche met een ingebouwde regendouche, aparte handdouche, designradiator, mooie wastafel en een verlaagd plafond met geïntegreerde verlichting. De badkamer is deels getegeld met grijze 60 bij 60 tegels en deels gegipst voor het ultieme moderne en luxe effect.
Alle muren zijn strak gestuukt en gesausd.

BIJZONDERHEDEN:
- Geheel gerenoveerd met uitsluitend A klasse materialen
- Woonoppervlakte ca 105m2
- Gelegen op eigen grond.
- Zeer groot balkon van 16m2 gelegen op het zuidwesten
- Blokverwarming
- Dubbele garage bij de woning te koop
- Actieve VVE EUR 240,34 per maand inclusief warm / koud water verbruik, kookgas huismeester, schoonmaakdienst voor de openbare ruimte, onderhoud groenvoorziening ophalen huisvuil, glasbewassing reservering groot- en klein onderhoud, opstalverzekering. Afrekening verwarming middels op afstand af te lezen meters op de radiatoren.
- Projectnotaris van toepassing

***ENGLISH SUMMARY***
TURN KEY very spacious 3/4 room apartment on the edge of the centre of The Hague in a quiet neighbourhood. This apartment is fully RENOVATED in a professional way. The house has an incredibly luxurious kitchen, modern bathroom with a walk-in shower and built-in taps, 2 very spacious bedrooms with the possibility to create a 3rd bedroom and a spacious living room. There is a spacious terrace on the south-west of 16m2 where you can sit in the sun in peace. The free view and location make you forget that you live a short walk from the centre!

DEFINATELY WORTH A VISIT.