Sirtemastraat 367 Den Haag

Beschrijving

Deze woning is reeds voor de markt uit verkocht. De Sirtemastraat 227 wordt op dit moment verbouwd en is nog beschikbaar.

TURN KEY zeer ruim 3/4 kamer appartement aan de rand van het centrum van Den Haag in een rustige buurt. Dit appartement is op professionele wijze volledig GERENOVEERD. De woning beschikt over een waanzinnig luxe woonkeuken, moderne badkamer met een inloopdouche en inbouwkranen, 2 zeer ruime slaapkamers met mogelijkheid voor het creëren van een 3e slaapkamer en een zeer ruime woonkamer. Er is een ruim terras op het zuidwesten van 16m2 waar u heerlijk in alle rust in de zon kunt zitten. Het vrije uitzicht en de locatie doet u vergeten dat u op korte loopafstand van het centrum woont!

Er is parkeergelegenheid op afgesloten eigen terrein en mogelijkheid bewoners- en bezoekersvergunning centrum. Binnen 10 minuten lopen bent u in het centrum, de Grote Kerk in de Torenstraat, de Prinsestraat in het gezellige Hofkwartier met cafés, restaurants en trendy winkels. De gehele binnenstad (Centraal Station), de Haagse Markt zijn binnen tien minuten fietsen te bereiken. Goede aansluiting op openbaar vervoer. Er is tevens een aparte dubbele garage bij de woning te koop. De garage bevindt zich in de onderbouw en heeft een stalen kanteldeur. De prijs voor de garage is € 40.000,= kosten koper en komt bovenop de prijs van de woning. De garage is niet apart te koop en dient mee te worden gekocht met de woning.

INDELING: Afgesloten entree met bellentableau, postbussen en gemeenschappelijke fietsenberging. Via lift/trappenhuis toegang tot de 2e verdieping.

Entree woning op de 2e etage waar zich de gang met meterkast (nieuwe groepenkast met automaten en aardlekschakelaar) en wc bevindt. Modern zwevend toilet en de toegang naar de woonkamer middels een luxe deur.

De woonkamer is zeer ruim en hier bevindt zich ook de luxe woonkeuken. Er is een waanzinnig mooie woonkeuken aan de voorzijde van de woning met uitzicht op het Haagse torentje. De moderne keuken heeft alle denkbare inbouwapparatuur zoals een 5-pits Siemens inductiekookplaat, Siemens vaatwasser, multifunctionele oven, multifunctionele magnetron, integreerbare koel-vriescombinatie en een eenhendelmengkraan. Alle apparatuur is van Siemens met energieklasse A++.

Vanuit de zonnige ruime woonkamer krijg je tevens toegang tot het achtergelegen balkon van maar liefst 16m2 gelegen op het zuidwesten. In de woonkamer is een extra ruimte waar eventueel een 3e slaapkamer kan worden gerealiseerd.

Vanuit de woonkamer bereikt u een vierkante hal met toegang naar twee slaapkamers en de badkamer. Hoofdslaapkamer van maar liefst 15m2 en een tweede ruime en lichte slaapkamer van ca 12m2.

De badkamer is modern en voorzien van alle denkbare luxe zoals een inloopdouche met een ingebouwde regendouche, aparte handdouche, designradiator, mooie wastafel en een verlaagd plafond met geïntegreerde verlichting. De badkamer is deels getegeld met grijze 60 bij 60 tegels en deels gegipst voor het ultieme moderne en luxe effect.

Alle muren zijn strak gestuukt en gesausd.

BIJZONDERHEDEN:

- Woning wordt op dit moment gerenoveerd maar is begin November gereed. Verkoop gaat al van start. Foto’s zijn impressietekeningen. - Geheel gerenoveerd met uitsluitend A klasse materialen

- Woonoppervlakte ca 110m2

- Gelegen op eigen grond. - Zeer groot balkon van 16m2 gelegen op het zuidwesten

- Blokverwarming

- Dubbele garage bij de woning te koop

- Actieve VVE EUR 240,34 per maand inclusief warm / koud water verbruik, kookgas huismeester, schoonmaakdienst voor de openbare ruimte, onderhoud groenvoorziening ophalen huisvuil, glasbewassing reservering groot- en klein onderhoud, opstalverzekering. Afrekening verwarming middels op afstand af te lezen meters op de radiatoren. - Projectnotaris van toepassing

***ENGLISH SUMMARY***

TURN KEY very spacious 3/4 room apartment on the edge of the centre of The Hague in a quiet neighbourhood. This apartment is fully RENOVATED in a professional way. The house has an incredibly luxurious kitchen, modern bathroom with a walk-in shower and built-in taps, 2 very spacious bedrooms with the possibility to create a 3rd bedroom and a spacious living room. There is a spacious terrace on the south-west of 16m2 where you can sit in the sun in peace. The free view and location make you forget that you live a short walk from the centre!

DEFINATELY WORTH A VISIT.